vinyl

Resultaten voor vinyl

Vinyl The MultiMediaCompany.
De labels van geperste vinyl platen worden dus niet later opgeplakt, maar direct in het vinyl geperst zodat deze niet meer verwijderd kunnen worden. Nadat de vinyl pers de vinyl plaat heeft geperst word de persmal snel afgekoeld met water om het vinyl snel af te laten koelen, zodat de vinyl plaat zijn vorm behoudt, en wordt het overtollige vinyl weg gesneden. Hierna wordt de vinyl plaat direct in een binnenhoes geplaatst om zo min mogelijk met stof in aanraking te komen. De vinyl platen zijn nog niet geheel afgekoeld en worden op stapels in kratten geplaatst waarna deze in een geconditioneerde ruimte in circa 48 uur afkoelen naar omgeving temperatuur: dit wordt gedaan om kromtrekken van de vinyl platen te voorkomen. In het hele vinyl pers traject is het zeer belangrijk dat de omgeving van de vinyl pers zo schoon mogelijk blijft, zodra er stofdeeltjes tussen de vinyl pers komen zullen deze ook mee geperst worden in de vinyl platen: doordat vinyl persen met 180tom tot 200ton druk sluiten worden de stofdeeltjes in de galvanisatie platen geperst en zullen vele platen op dezelfde plek een optische afwijking gaan vertonen.
vinyl maken - Wil je de opmaak voor de vinyllabels door The MultiMediaCompany laten verzorgen?
Labels AB zijde full color digitaaldruk. Binnenhoes wit of zwart. Buitenhoes full colour digitaaldruk. binnen Nederland Vlaanderen. Offerte aanvragen Vinyl snijden set 3. 7 formaat 9450., 10 formaat 11650., 12 formaat 14550., prijs voor 2 stuks: 50%., prijs voor 3 stuks: 75%., prijs voor 4 stuks: 100%., prijs voor 5 stuks: 150%., circa 4 weken. DOWNLOAD TEMPLATE 7" VINYLLABEL BUITENHOES. DOWNLOAD TEMPLATE 10" VINYLLABEL BUITENHOES. DOWNLOAD TEMPLATE 12" VINYLLABEL BUITENHOES. Wil je de opmaak voor de vinyllabels en de buitenhoes door The MultiMediaCompany laten verzorgen? Dit is uiteraard mogelijk, de kosten hiervoor bedragen 3500, en je dient hiervoor hoge resolutie fotos aan te leveren en de gewenste teksten in een Word file! De productietijd vangt aan na goedkeuring van de aangeleverde bestanden. De verzendtijd valt niet onder de productietijd: de productietijd bedraagt het maximaal aantal dagen voordat de productie verstuurd zal worden. Verzending geschiedt standaard per overnight service 24-48 uur, spoedverzendingen in overleg! Bovenstaande prijsvoorbeelden zijn van de meest voorkomende standaard producties, wens je een productie welke hierin niet is omschreven, neem dan contact met ons op. Aanvullende informatie en templates kan je downloaden vanaf de templates pagina.
Prijzen 12 vinyl persen 100 The MultiMediaCompany.
31 0 227 592 861. CDs dupliceren branden. CDs repliceren persen. prijzen vinyl persen. 12 VINYL PERSEN. prijzen /2x 12" vinyl persen in gatefold. direct een offerte aanvragen. 1x 12 vinyl persen in VinylSleeve 4 pagina. inclusief CDaudio in wallet zonder flap.:
vinyl laten persen - prijzen vinyl persen.
prijs voor 4 stuks: 100%., prijs voor 5 stuks: 150%., circa 4 weken. DOWNLOAD TEMPLATE 7" VINYLLABEL BUITENHOES. DOWNLOAD TEMPLATE 10" VINYLLABEL BUITENHOES. DOWNLOAD TEMPLATE 12" VINYLLABEL BUITENHOES. Wil je de opmaak voor de vinyllabels en de buitenhoes door The MultiMediaCompany laten verzorgen? Dit is uiteraard mogelijk, de kosten hiervoor bedragen 3500, en je dient hiervoor hoge resolutie fotos aan te leveren en de gewenste teksten in een Word file! De productietijd vangt aan na goedkeuring van de aangeleverde bestanden. De verzendtijd valt niet onder de productietijd: de productietijd bedraagt het maximaal aantal dagen voordat de productie verstuurd zal worden. Verzending geschiedt standaard per overnight service 24-48 uur, spoedverzendingen in overleg! Bovenstaande prijsvoorbeelden zijn van de meest voorkomende standaard producties, wens je een productie welke hierin niet is omschreven, neem dan contact met ons op. Aanvullende informatie en templates kan je downloaden vanaf de templates pagina. Alle prijzen zijn per stuk of per complete set exclusief 21% btw en exclusief kosten royalties inzake STEMRA en /of rechthebbenden. MEI2018: voormelde prijzen zijn onder voorbehoudt van prijswijzigingen en typefouten. Van de producten Vinyl snijden kunnen wij helaas geen samples versturen.
Vinyl snijden The MultiMediaCompany.
The MultiMediaCompany kan deze direct in het vinyl snijden, zodat er geen DMM mastering en galvanisatie nodig is. Doordat wij de tracks direct in de echte vinylplaat snijden is de groef dieper als een geperste vinyl plaat en zijn deze exemplaren uitermate geschikt om bijvoorbeeld mee te scratchen. De kwaliteit van het vinyl en het geluid zijn optimaal en kunnen zeker meer dan 5.000 keer beluisterd worden.Uiteraard verzorgen wij ook de labels en de hoes, zodat je één of enkele unieke en betaalbare exemplaren krijgt. Zo heb je met onze vinyl snijtechniek een betaalbare optie als je geen grote series nodig hebt! Let op: met deze techniek kunnen wij geen kopieën maken van reeds bestaande vinylplaten, je dient altijd wav files aan te leveren, bij voorkeur 48KHz. MP3 formaat bestanden voldoen ook, je dient hierbij wel rekening te houden met een mindere kwaliteit aan geluid, omdat MP3 bestanden gecomprimeerd zijn waardoor hoge frequenties minder aanwezig zijn. De levertijd voor vinyl snijden bedraagt circa 15 werkdagen. De vinylplaten die wij toepassen voor het snijden zijn a-grade en leverbaar in transparant, wit of zwart in zowel 7, de 10 als het 12 formaat zonder extra bijkomende kosten.
Vinyl vloer Prijzen en online tips voor kopen van Vinyl! 2021.
Vinyl vloer Voor en nadelen, prijzen en online tips voor kopen van Vinyl. 18 december 2020 door Ing. De vinyl vloer is goedkoop, makkelijk schoon te houden en in iedere kleur en patroon te kiezen. Echt een vloer van nu dus. Bekijk hier de voor en nadelen. Goedkoop en tegenwoordig echt mooi. De vinyl vloer is een kunststof vloerbedekking. Je hebt er allerlei namen voor maar vroeger noemden we dat zeil. Toen legde je een stuk zeil op de vloer waarvoor je eigenlijk geen geld meer had om het netjes te maken. Bekijk de vinyl vloer aanbiedingen. Voorheen was het echt duidelijk nep. Het zeil was wel makkelijk en duurzaam, maar erg mooi was het niet. Vaak was het een beetje de poor-mans versie van een tegelvloer of houten vloer. Je zag het dan ook niet in de woonkamer maar soms wel in de keuken of bijkeuken. Tegenwoordig is het juist hip en mooi en je hebt ze zelfs in betonlook erg gaaf! Daarom zie je het in moderne interieurs ook in de woonkamer liggen. Daarbij is wel iets duurder geworden maar vergeleken met andere vloeren is het nog steeds betaalbaar en duurzaam. Lees verder
vinyl laten persen
Vinyl Vloer/plafond/Wand Woodcenter.be.
Vinyl heeft een naturelle uitstraling en is ideaal voor een renovatie. Vinyl vloeren zijn heel dun en eenvoudig te plaatsen. Ze voelen zacht en warm aan en geven akoestische prestaties. Zo maken schoenen, hakken of poten amper lawaai op je nieuwe vloer. Lees meer
vinyl
Goedkope vinyl vloer kopen? Ruime keuze! Kwantum.
In tegenstelling tot een vinyl vloer, zijn echte vloertegels kouder onder de voeten en lastiger schoon te maken. Bovendien ben je met vinyl goedkoper uit in vergelijking met andere soorten vloeren zoals PVC-vloeren of laminaat vloeren. Met een vinyl vloer van Kwantum kies je gemakkelijk én voordelig een vloer naar wens! Lees meer
Vinyluxe Vinyl vloeren van HDM.
De Vinyluxe ultra planken zijn beschikbaar in 6 warme houtdecors die door de embossing niet van echt te onderscheiden zijn. Klasse 23/31; 15 jaar garantie. 50, mm rigid vinyl IXPE en 03, mm slijtlaag. Afmetingen: 1220 x 229 x 5 mm.
Vinyl kopen? MakroShop.
Thys Vinyl 122 x 229, x 06, cm San Jose. Per pak 2.235m. 49, 05 incl. Per m incl. Thuislevering vanaf incl. Vanaf 5 werkdagen afhankelijk van de drukte. Voeg toe aan winkelwagen. Thys Vinyl 122 x 229, x 06, cm Oakland.
Ik wil een vinyl op de markt brengen. Wat moet ik doen en hoeveel kost het? Sabam.
Ik wil een vinyl op de markt brengen. Wat moet ik doen en hoeveel kost het? Eerst en vooral bezorgt u ons een reproductieaanvraag. Dat kan eenvoudig online via MyUnisono. Na verwerking van uw aanvraag, ontvangt u van ons de factuur. Hebt u die betaald? Dan ontvangen zowel u, als de perser, een toelating om te persen.
Vinyl Accessoires Gear4music.
Home Audio Merken. Vinyl accessoires bestaan uit controle elementen voor platenspelers, platenreinigers, slipmatten, opslag, naalden en elementen. De essentiële onderdelen om uw platen te beschermen en te reinigen. Vinyl accessoires bestaan uit controle elementen voor platenspelers, platenreinigers, slipmatten, opslag, naalden en elementen.
Vinyl Van Calster.
Vinyl, kies voor duurzaamheid kwaliteit! Waterdichte vinylplanken zijn extreem robuust en vragen zeer weinig onderhoud. Dit maakt van hen een perfecte keuze v. Waterdichte vinylplanken zijn extreem robuust en vragen zeer weinig onderhoud. Dit maakt van hen een perfecte keuze voor elke kamer.
Atelier Peeps Creatief atelier, stof en fournituren.
Javascript is uitgeschakeld. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Ik ben al klant. Met een account kunt u sneller bestellen en heeft u een overzicht van uw eerdere bestellingen.

Contacteer ons